UŽAS U MEĐIMURJU

Godinu dana spolno zlostavljao trojicu dječaka

26.07.2012 u 12:52

Bionic
Reading

Zbog sumnje da je seksualno zlostavljao trojicu dječaka u dobi od 14 do 16 godina pedesetjednogodišnjem D. P. s područja Čakovca istražna sutkinja varaždinskog Županijskog suda odredila je jednomjesečni istražni zatvor

Sumnja se da je seksualno zlostavljao trojicu dječaka u dobi od 14 do 16 godina. Oštećeni nisu članovi iste obitelji. Prema riječima glasnogovornika PU međimurske Krunoslava Gosarića, sumnja se da ih je zlostavljao unatrag godinu dana, odnosno od 20. srpnja prošle godine pa do subote kada je uhićen. U subotu i nedjelju mu je pretražen dom u Črečanu nedaleko od Čakovca, dok je istražnoj sutkinji priveden u ponedjeljak nakon kriminalističke obrade.

Istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu je protiv osumnjičenika odredila istražni zatvor zbog sumnje da je tijekom 2011. i 2012. godine počinio kazneno djela spolnog odnošaja s djetetom, zatim zbog sumnje u bludne radnje, zadovoljenja pohote pred djetetom te upoznavanja djece s pornografijom.

Zbog tajnosti istrage, a posebice zbog vrste kaznenih djela i dobi oštećenih, varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo ne daje nikakve podrobnije informacije o ovom slučaju kakav još nije zabilježen u Međimurskoj županiji.