žestoko na twitteru

Glavašević i Fred Matić u duetu spustili predsjednici: I vi ste izbjegli rukovanje u Vukovaru. Nemate kućnog odgoja!

18.12.2019 u 09:40

Bionic
Reading

Dojam nakon sučeljavanja i rukovanja predsjedničkih kandidata na svojem Twitteru sažeo je kratko Bojan Glavašević, a potom se svojih 'ruku ostalih u zraku' na vukovarskom Memorijalnom groblju 2015. prisjetio i Fred Matić

Na svojem Twitteru svoj dojam sučeljavannja sažeo je i Bojan Glavašević osvrćući se na komentar predsjednice Kolinde Grabar Kitarović kako joj 'neki nisu uopće htjeli pružiti ruku'.

'Kao što ti, zbog svojeg prigodničarskog domoljublja, licemjerja i jeftinih političkih poena, nisi htjela pružiti ruku @fred_matic na Memorijalnom groblju u Vukovaru 18.11.2015.? Mnogo je onih koji ti nakon tvojih 5 godina na Pantovčaku neće htjeti pružiti ruku. Karma is a bitch', sažeo je svoj dojam Glavašević putem Twittera.

Oglasio se nedugo zatim i Fred Matić na svojem Twitteru podsjećajući na događaj s Memorijalnog groblja u Vukovaru iz 2015. kada su mu 'ruke ostale u zraku'.

'Kada vam sinoć neki nisu htjeli pružiti ruku, možda ste se sjetili Vukovara 18.11.2015. i moje ruke koja je ostala u zraku. Da imate imalo kućnog odgoja, znali biste što trebate učiniti kada se jutros pogledate u ogledalu. Ali, vi to nećete učiniti. Jer nemate kućnog odgoja.', tvitao je Fred Matić.