nepravomoćna presuda

Glavašev sin Filip jedini je nasljednik milijunske ostavštine poznate menadžerice

26.11.2019 u 18:22

Bionic
Reading

Filip Glavaš, sin Branimira Glavaša, jedini je nasljednik ostavštine Mare Bareze, poznate koprivničke menadžerice oko koje se vodi spor tri i pol godine. Riječ je o nepravomoćnoj presudi

Filip Glavaš, sin Branimir Glavaša, jedini je nasljednik ostavštine Mare Bareze, poznate koprivničke menadžerice, oko koje se vodi spor već tri i pol godine, piše Podravski.hr. Riječ je o nepravomoćnoj presudi Općinskog suda u Koprivnici - Stalnoj službi u Đurđevcu.

Tužitelji, Barezini bratići, Viktor Flatz i Vesna Flatz-Stransky mogu se žaliti. Oni su se pobunili na ostavinskoj raspravi jer smatraju da u pisanoj oporuci tako nije stajalo. No pisana oporuka nikada nije pronađena. Zbog toga su pokrenuli spor kako bi dokazali da usmena oporuka nije važeća. Tužitelji će Filipu Glavašu morati platiti i 65.300 kuna sudskih troškova.

Potvrđeno je, piše Podravski.hr, ono što su tvrdile Marine prijateljice Darinka Mikačić i Mirna Jurković, a to je da im je Mara tri dana prije smrti u KB-u Merkur usmeno rekla da svu svoju imovinu ostavlja Filipu Glavašu, sinu Branimira Glavaša s kojim je Mara godinama prijateljevala.