RATNI ZLOČINAC

Glavaš pozirao uz boce na kojima su fotografije Hitlera!

12.08.2015 u 09:47

Bionic
Reading

Nakon što je nedavno pozirao pod slikom Ante Pavelića, Branimir Glavaš ponovno je šokirao svojim ponašanjem. Ovaj je put pozirao ispred boca vina na kojima su fotografije Adolfa Hitlera i to podijelio na svom profilu na Facebooku

Nepravomoćno osuđeni ratni zločinac Branimir Glavaš na odmoru je u svojoj kući u Lukoranu na otoku Ugljanu, a sinoć je slike s odmora kojeg provodi u društvu crvenokose žene podijelio i na svom facebook-profilu.
No umjesto fotografija mora i sunca, Glavaš je sinoć šokirao fotografijama snimljenim na terasi kuće u kojoj se nalazi.

Naime Glavaš na njima pozira uz dvije boce vina na kojima su fotografije Adolfa Hitlera. 'Führerovo vino' i 'Jedan narod, jedan Reich, jedan Führer' stoji na etiketama koje su nadolijepljene na boce.

Iako skandalozno Glavaševo ponašanje nije nepoznanica u hrvatskom političkom životu, ovaj put su neprimjereni bili i komentari pod fotografijama.

'Kako bi nam jedan poput ovoga sa slike na vinu dobro došao u Hrvatsku', 'Lajk za generala i vino', samo su neki od njih.

Glavaš je nedavno na svom facebook-profilu podijelio i fotografiju iz Širokog Brijega gdje je pozirao ispod slike Ante Pavelića.

Podsjetimo, Branimir Glavaš zbog ratnog zločina nad srpskim civilima u Osijeku, pravomoćno je osuđen na osam godina, a kaznu je odrađivao u zatvoru u BiH. Međutim, početkom ove godine Ustavni sud ukinuo je presudu Vrhovnog suda te naložio ponovno odlučivanje.