SAMOOBRANA

Frizerka priznala da je ugrizla policajca

Bionic
Reading

Trogiranka Tilda N. (34) i njezina prijateljica Ljiljana V. (29), koje su zbog sumnje u remećenje javnog reda i mira, u noći između subote i nedjelje, bile privedene u policijsku postaju Trogir, tvrde da su ih policajci napali

Prema policijskom izvješću, djevojke su napale 23-godišnjaka u Ulici Franje Tuđmana, no one tvrde da nije bilo tako, piše Slobodna Dalmacija

- Bile smo pred pekarom i razgovarale s vlasnicom, a ti momci su stalno radili probleme. Bili su grozni prema vlasnici, a Tilda je jednome od njih rekla da se ne smije tako ponašati. On ju je odgurnuo i ona je pala na auto. Uto je došao jedan policajac, a brzo i drugi.

Vidila sam da je policajac opalio Tildu svom snagom dlanom po licu pa sam joj išla pomoći, a drugi policajac me počeo vući. Pokušala sam mu objasniti što se dogodilo, ali nisu nam dali niti da objasnimo - kazala nam je Ljiljana.

- Ja jesam njega ugrizla, ali to je bilo u samoobrani jer me taj policajac počeo daviti - dodala je Tilda, objašnjavajući da ju je policajac i udario otvorenim dlanom po licu.

Kako kažu Tilda i Ljiljana, zadržane su u postaji 12 sati, a nisu im dali ni vode, kao ni da se jave telefonom svojim obiteljima, a rekli su im da će ih zadržati do otrježnjenja iako im nisu napravili ni alkotest. Pozvali su Hitnu, kažu one, tek kada je Ljiljana pala u nesvijest.

- Te momke nisu uopće priveli. Mi nismo takav profil ljudi da radimo probleme. Ja sam na magisteriju, a Tilda ima kćer od 15 godina, pa šta nama ovo treba. A sve se dogodilo samo zato šta imaju nacionalistički pik na mene. Policajac mi je i reka: “Ti si kći onog Srbina” - kazala nam je Ljiljana.