GDJE SU ŠONETE?

[FOTO/VIDEO] Šibenski fantom pod okriljem noći krade osmrtnice; vlasnici su mu sada postavili prijeteću poruku

17.10.2019 u 15:08

Bionic
Reading

Gotovo 40 godina nepoznati netko tijekom noći skida osmrnice s oglasne ploče u Šibeniku i iako se proteklih tri mjeseca primirio, izgleda da je ponovno krenuo u akciju

Kako navodi Šibenik.in nakon što se tri mjeseca primirio, misteriozni Šibenčanin, koji skoro već 40 godina skida osmrtnice s panoa kod autobusne stanice iznad pijace, opet je ‘udario’. U noći s ponedjeljka na utorak i s utorka na srijedu ‘počistio’ je pano i time u nezavidan položaj po tko zna koji put doveo Zorana Mikulandru, vlasnika obrta Noa, koji ima koncesiju Grada Šibenika za postavljanje šoneta (osmrtnica).

Izvor: Wochit / Autor: Hrvoje Jelavic

Glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor izjavila je za Šibenik.in da je kontakt policajac već je jednom uočio muškaraca koji skida osmrtnice te ga upozorio, nakon čega je uslijedilo tri mjeseca pauze. Ipak, misteriozni fantom se vratio te je pod okriljem noći skinuo novi kontigent osmrtnica, a lokalno stanovništvo navodi da se radi o skupljanju bizarne kolekcije.

Mikulandra, koncesionar za postavljanje osmrtnica na području Šibenika, odlučio je ostaviti prijeteću poruku kradljivcu, a ostaje za vidjeti hoće li upaliti.

Krađa osmrtnica u Šibeniku Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic