želi biti gradonačelnik...

[FOTO/VIDEO] 'Gradonačelnik svemira' Dario Juričan pozvan na sud zbog postavljanja šatora ispred Zagrebačkog holdinga, a kao svjedoke želi zvati 'šatoraše' i Bandića

26.08.2020 u 10:44

Bionic
Reading

Scenarist, producent, redatelj i nadasve aktivist Dario Juričan objavio je na društvenoj mreži Facebook poziv suda vezan uz prigovor koji je uputio nakon što mu je zbog postavljanja šatora pred Zagrebačkim holdingom uručena prekršajna kazna

'Evo, nakon sedam mjeseci pravna država me zove na megdan zbog navodnog nelegalnog postavljanja šatora ispred Zagrebačkog holdinga u siječnju 2020.', stoji u objavi Darija Juričana na Facebooku. Da podsjetimo, Juričan je početkom siječnja 2020. godine ispred zgrade Zagrebačkog holdinga postavio šator kako bi 'preuzeo' Zagrebački holding, a tom je prilikom građane častio janjetinom.

Za spomenutu akciju Juričan je kažnjen prekršajnom kaznom u iznosu od 700 kuna, a na što se redatelj žalio. Sada ga je sud pozvao da se očituje o slučaju, a što je Juričan jutros objavio na Facebooku.

'Postavljanje šatora je stari hrvatski običaj i ja ću kao svjedoke zvati: Josipa Klemma, Đuru Glogoškog, Kolindu Grabar-Kitarović, Mirka Ljubičića Švepsa, Antu Deura, Milijana Brkića i Milana Bandića', dodao je Juričan u objavi.

  • +12
Dario Juričan, ZGH Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL