dan otvorenih vrata

Emirates traži kabinsko osoblje u Splitu, nude plaću od 15 tisuća kuna

09.08.2018 u 15:45

Bionic
Reading

Emirates, najveća svjetska međunarodna aviokompanija, u Hrvatskoj traži kandidate koji će se pridružiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja. Ova aviokompanija čije je sjedište u Dubaiju, u nedjelju, 12. kolovoza, u Splitu će održati 'Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja'

Na novotvorena radna mjesta mogu se prijaviti i muškarci i žene, a iako nije potrebno prethodno iskustvo, postoji nekoliko uvjeta koje moraju zadovoljiti kako bi konkurirali za pozicije u toj aviokompaniji.

Primjerice, moraju imati najmanje 21 godinu te biti visoki minimalno 160 cm, odnosno moraju biti u mogućnosti doseći visinu od 212 cm prilikom stajanja na prstima. Osim toga, obavezno je znanje engleskog jezika, a dovoljno je srednjoškolsko obrazovanje. Uz to, kandidati ne smiju imati tetovaže na tijelu koje bi bile vidljive u njihovoj Emirates uniformi.

Zainteresirani kandidati ne trebaju se prethodno prijaviti za dolazak na “Dan otvorenih vrata”, koji će se održati u 8 sati ujutro u hotelu Split. Na razgovor trebaju donijeti ažurirane životopise na engleskom jeziku i novijom fotografijom, a valja računati na to da postoji mogućnost da će na lokaciji provesti cijeli dan. Oni kandidati koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.

Članovi kabinskog osoblja najveće svjetske aviokompanije dobivaju mnoge pogodnosti kao što su neoporezivi prihodi, besplatni smještaj u Dubaiju, zdravstveno osiguranje te povlastice za putovanja za njih i njihove obitelji i prijatelje.

  • +6
Emirates u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Prosječna mjesečna plaća Emiratesovog kabinskog osoblja iznosi 2.115 eura, odnosno više od 15.500 kuna.