MODNA PRIČA

Ekskluzivno: ModaKomoda i Marc Jacobs se vole!

24.05.2016 u 14:28

Bionic
Reading

Po povratku iz SAD-a koji me potpuno modno inspirirao, u suradnji s Karla prodavaonicama, snimila sam zanimljiv streetstyle editorijal u kojem nosim najnoviju kolekciju torbi i cipela mog omiljenog američkog dizajnera - Marc Jacobsa.


Za svog boravka u San Franciscu ušla sam u Marc Jacobs butik gdje nisam znala što bih prije izabrala iz najnovije kolekcije. Inače sam velika obožavateljica Marcovog dizajna, a posebno su mi fetiš torbe i cipele koje si uvijek priuštim kad imam tu mogućnost. Jako me veseli što su njegove torbe i cipele dostupne i kod nas i to u odabranim Karla prodavaonicama i/ili na web-u.

U današnjem postu ću vam prikazati dvije odjevne kombinacije u kojima, osim Marc Jacobs cipela i torbe, nosim predivne kreacije hrvatskih modnih kuća Arileo i Nebo, te Sheriff & Cherry sunčane naočale iz najnovije kolekcije. Oba stylinga su poprilično retro; prvi je vremeplov u 50-e, a drugi u 70-e godine prošlog stoljeća.

odjelce: Arileo, bluza: Max Mara, cipele: Marc Jacobs / Karla, naočale: Sheriff & Cherry, naušnice: H&M


Predivno ženstveno pepita odjelce, čiji dizajn potpisuje bračni par Pirić iz Splita koji preko desetljeća marljivo stvaraju brend Arileo, stoji mi u ormaru već neko vrijeme i nisam mogla dočekati da pronađem idealne cipele koje će mu savršeno pristajati. Kada sam u Karli vidjela Marc Jacobs srebrne platformaste zatvorene cipele, znala sam da je to perfect match. Sve sam osvježila svilenom fuksija bluzom i retro Sheriff & Cherry sunčanim naočalama.

Drugu kombinaciju za ovaj editorial pronašla sam u Nebu, s kojim zadnje vrijeme učestalo surašujem i čiji me jednostavan i besprijekoran dizajn potpuno oduševio. Iako su im  haljine i kombinezoni core business, mene su najviše kupile crvene trapez hlače u kombinaciji s točkastom crno-bijelom bluzom. Moji favoriti iz Marc Jacobs kolecije, crvena torbica sa zakovicama i srebrne platforme, su se sjajno uklopile, a za dodatni fashion moment odabrala sam genijalan Sunkoplet turban i ponovno Sheriff & Cherry sunčane naočale.

Nemam dovoljno riječi hvale za moju dragu Katicu Topčić koja je zaslužna za hairstyle i za to što mi kosa izgleda neopisivo zdravo unatoč svim mojim eksperimentima. Za vrhunske proizvode za kosu tu je Kevin Murphy, a moram istaknuti i predivne MAC ruževe Cyber i Ruby Woo koje sam koristila prilikom make up-a.

hlače i top: Nebo, torba i cipele: Marc Jacobs / Karla, turban: Sunkoplet, naočale: Sheriff & Cherry
photo: Luka Nižetić Photography
hair: Katica Topčić / Kevin Murphy Croatia
styling i make up: Petra Nižetić


U komentaru slobodno napišite koja vam se kombinacije više sviđa, te posjetite Karlin web shop kako biste mogli vidjeti cijelu Marc Jacobs ponudu torbi i cipela.

U sljedećem outfit postu ću vam prikazati još dvije kombinacije s mojim omiljenim komadima iz Marc Jacobs kolekcije, a do tada vas pozdravljam uz glazbenu numeru, taman negdje između ova dva razdoblja: