MAGLA ODNIJELA ŽIVOTE

Dvoje poginulih u teškoj nesreći u Istri

19.01.2011 u 11:34

Bionic
Reading

Idriz Ademaj (52) i Arben Ademaj (18) iz Rovinjskog Sela na mjestu su poginuli u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 sati na državnoj cesti Marčana – Barban, kod skretanja za mjesto Hrboke

Dolazeći iz smjera Hrboki u Golfu, Idriz i Arben Ademaj su se prilikom izlaska na glavnu cestu sudarili s nailazećim Audijem A4 kojim je upravljao Franko Kalčić (33) iz mjesta Sankovići.

U strašnom sudaru, kojem je možda doprinijela slaba vidljivost zbog guste magle, Golf je odbačen na suprotnu stranu. Vozač i suputnik u Golfu su na mjestu preminuli, dok vozač Audija nije zadobio teže ozljede, no zbog šoka upućen je u pulsku Opću bolnicu, gdje su mu izuzeti krv i urin zbog utvrđivanja eventualne prisutnosti alkohola u organizmu.

Očevid na mjestu nesreće, koji su uz policiju obavili državni odvjetnik i dežurni istražni sudac Županijskog suda u Puli, trajao je do 23.50 sati. Za vrijeme očevida cesta D-66 bila je zatvorena za sav promet te su se koristili obilazni pravci Barban - Vodnjan i Marčana - Pinezići - Barban.