pucnjava u pločama

Duge cijevi na ulicama Dubrovnika

18.07.2019 u 19:39

Bionic
Reading

Policajci s fantomkama na glavama naoružani dugim cijevima u Mokošici pokraj Dubrovnika. Nije riječ o snimanju nekakvog filma već o stvarnoj situaciji na jugu Hrvatske. Policajci su na terenu zbog istrage okolnosti pucnjave u gradskom naselju Ploče kada je u noći sa srijede na četvrtak s dva metka ozlijeđen 28-godišnji mladić iz Stare Mokošice

'U sklopu kriminalističkog istraživanja i potrage za bjeguncima u slučaju sinoćnje pucnjave i ranjavanja 28-godišnjeg taksista na Pločama, policijski službenici na prostoru Mokošice naoružani "dugim cijevima", zaustavljaju vozila u potrazi za počiniteljima', potvrdili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske za Dubrovački vjesnik.

Podsjetimo, nešto iza ponoći na predjelu Ploča u Dubrovniku došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja kada je ozlijeđen 28-godišnjak koji je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

Pucnjavi je prethodio verbalni i fizički napad dvojice muškaraca s ozlijeđenim. Počinitelji su se odmah nakon pucnjave udaljili s mjesta događaja u nepoznatom pravcu i za njima se intenzivno traga.

Identitet jednog počinitelja poznat je policiji.

  • +3
Duge cijevi u Dubrovniku Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic / CROPIX