DIJANA ČULJAK-ŠELEBAJ:

'Dođe mi da se sama javim Bajiću'

30.10.2011 u 10:18

Bionic
Reading

Dijana Čuljak Šelebaj u javnost ne želi istupati ponajprije zbog svoje šestogodišnje kćeri. Ipak, pristala je na razgovor za Večernji list jer, kako kaže, želi da prestane medijska hajka kojom se već insinuira njezina krivica

'Ja sam tu, nisam nikamo pobjegla niti ću bježati. Ne bojim se ničega, osjećam se apsolutno čistom. Dođe mi da se sama javim Mladenu Bajiću da me ispita, da ova havarija prestane', kazala je Dijana Čuljak Šelebaj Večernjem listu.

Novinarka koja je zbog negodovanja javnosti potpisala sporazumni prekid rada s HRT-om odbacila je odgovornost u aferi Core media zbog koje je pritvoren njezin još zakoniti suprug Vladimir Šelebaj Sellier.

'Jesam li ja nešto ukrala, prala novac? Ako sam i bila suvlasnica Core medije, ta tvrtka nikad nije radila s HTV-om i, ako sam nešto prekršila, onda je to jedino moj ugovor o radu', odlučno tvrdi.

Osvrnula se i na suradnju s privatnim televizijama. 'Prešutni je dogovor bio, u vrijeme dok su se stvarale dvije privatne televizije, da im HTV-ovci pružaju suport', otkrila je.

Važno joj je također reći da, kakve god strelice odapeo prema njoj iz Remetinca, ne želi blatiti Vladimira Šelebaja. 'On je bio moj izbor. Otac je moje kćeri i nikad protiv njega djetetu neću reći ni riječ. Ali za tvrtku je doista odgovoran direktor, a ja čak nisam opunomoćena ni na jedan Šelebajev račun, nisam čak ni kročila u njegov ured. Iskreno, i ne vjerujem da je istina sve što mom bivšem suprugu stavljaju na teret', rekla je Dijana.