NOGOMETNI WEB COMMUNITY

Dobro došli na Tribina.hr!

12.03.2012 u 15:00

Bionic
Reading

Predstavljamo vam Tribina.hr – novi interaktivni web community na kojoj vi i ostali nogometni entuzijasti možete naći kvalitetne analize aktualnih događaja, sami kreirati sadržaj komentiranjem i izražavanjem vlastitog mišljenja o postojećim analizama, postavljati foto i video materijal i ocjenjivati druge korisnike

Tribina.hr je zamišljena kao otvorena zajednica nogometnih stručnjaka i fanova koji do sada nisu imali ozbiljno mjesto ni priliku iskazati svoje mišljenje u zagušenom domaćem internetskom prostoru. Uz prostor za kvalitetnu diskusiju, Tribina.hr će ponuditi aktivnim korisnicima i pristup izravnim prijenosima utakmica MAXtv Prve lige te niz drugih privilegija.

Aktivnost korisnika valorizirati će se kroz dvije razine – reputacija i VINGD.

Reputacija se ne može kupiti, ona se mora zaslužiti.

Reputacija predstavlja status određenog korisnika na Tribini i ne može se kupiti već se mora zaslužiti aktivnošću unutar communitya pisanjem vlastitih analiza i ocjenjivanjem tuđih. Reputacija se kreće od 1 do 10, a rastom reputacije korisnik dobiva veće ovlasti.

Skupljate VINGD, a VINGD mijenjajte za sadržaj!

VINGD je virtualno sredstvo razmjene, kojeg možete trampiti za ekskluzivne sadržaje na internetu, u dva klika, bez ostavljanja osobnih podataka. Uz reputaciju, svojim doprinosom na Tribini skupljate VINGD kojeg možete iskoristiti za gledanje utakmica MAXtv Prve lige, kupovinu bedževa, gledanje televizije na internetu, slanje fax poruka i sl.

Kvaliteta sadržaja

Čim se registrirate, dobit ćete određeni broj VINGD-a koje ćete moći koristiti na Tribini. S namjerom održavanja kvalitete diskusije i sadržaja na Tribini, pisanje analiza ili ocjenjivanje zahtjevat će ulaganje VINGD-a. Na primjer, da bi korisnik napisao analizu mora uložiti 0.5 VINGD-a, a ukoliko analiza bude kvalitetna, korisnik može zaraditi 1, 2 ili 5 VINGD-a!

Pozivamo nogometne i sportske entuzijaste – pridružite se istomišljenicima na Tribini!