nova akvizicija

Davor Huić izlazi na izbore sa strankom Pametno

01.06.2020 u 13:21

Bionic
Reading

Čelnik udruge 'Lipa' Davor Huić, koji se već godinama bori za manje poreze i obveze poslodavaca, ulazi u političku utakmicu, a svoju snagu testirat će na koalicijskoj listi stranak Pametno i Fokus

Predstavljanje nove akvizicije stranke Pametno i Fokus odradit će u utorak, a osim Huića bit će predstavljena i predsjednica Nezavisne liste Zagreb Marijana Sumpor.

'Građanima ćemo pružiti mogućnost izbora novih političkih opcija, čije dosadašnje političko i društveno djelovanje nedvojbeno potvrđuje da mogu osigurati izgradnju nove Hrvatske i omogućiti joj potpuni zaokret', poručili su iz stranaka Pametno i FOKUS, uoči predstavljanja novih koalicijskih partnera.

Marijana Sumpor zagrebačka je gradska zastupnica Nezavisne liste Zagreb, odnosno bivše stranke Nezavisna lista Sandre Švaljek. Kao zastupnica zalaže se za sprječavanje zlouporabe izvršne vlasti te modernizaciju načina pružanja javnih usluga, a nametnula se, stoji u priopćenju, kao jedan od najvećih kritičara aktualne gradske vlasti.

Nezavisni kandidat Davor Huić već godinama predstavlja glas poreznih obveznika u javnosti, a bori se, među ostalim, za transparentnost trošenja novca poreznih obveznika, manje poreze i smanjenje javnog duga.