ČELNIK HVIDRA-E JEDINI KANDIDAT

Đakić po treći put na čelu virovitičko-podravskog HDZ-a

23.04.2012 u 13:49

Bionic
Reading

Na Izbornoj skupštini Županijske organizacije HDZ-a Virovitičko-podravske županije održanoj u Virovitici 240 izaslanika većinom je glasova izabralo novo vodstvo stranke, a treći put na funkciju predsjednika ŽO HDZ-a izabran je Josip Đakić. Kako je, po volji skupštine, Đakić bio jedini kandidat, izaslanici nisu imali puno izbora pa su mogli glasovati samo 'za' ili 'protiv'

Govoreći o dosadašnjem radu i uspjesima, Đakić je izjavio da je HDZ u proteklom razdoblju ostvario znatne razvojne projekte na području županije koje su građani prepoznali i o čemu, po njemu, svjedoči i podatak da se u HDZ-u nalazi više od 10.000 članova ili čak 11,8 posto od cjelokupnog stanovništva Virovitičko-podravske županije.

U Županijski odbor stranke izabran je i bračni par Kirin


Od 46 kandidata, u Županijski odbor HDZ-a izabrano je 30: Josip Đakić, Vesna Bedeković, Zdenko Blažičević, Đuro Bukvić, Tajana Dorić, Marko Đakić, Stjepan Feketić, Predrag Filić, Željka Grahovac, Josip Granjaš, Željko Grgačić, Davor Hock, Željko Iharoš, Ivica Kirin, Sanja Kirin, Tvrtko Kovačević, Zvonko Kožnjak, Mirko Mališ, Đuro Matovina, Stjepan Mikolčić, Josip Nemec, Dražen Peić, Dalibor Per, Robertino Repić, Kamenko Rogović, Ivan Roštaš, Zlata Šljivac, Marko Teskera, Tomislav Tolušić, Tomislav Vukelić i Darko Žužak. Poglavito je riječ o čelnicima lokalne samouprave, direktorima, ravnateljima, liječnicima i drugim uglednim članovima koji su i do sada bili u vodstvu ŽO-a HDZ-a. Na prvoj radnoj sjednici ŽO HDZ će izabrati potpredsjednike i tajnika, kao i druga tijela.

Izborna skupština izabrala je i izaslanike za 15. Opći sabor HDZ-a te Nadzorni odbor ŽO-a HDZ-a u sastavu: Ivan Ćavarušić, Kruno Fabijanac, Tomo Filipović, Vlado Jurlina i Marko Knežević.