OSVETA NARKOBOSA

Dačiću i Tadiću život u opasnosti!

16.07.2012 u 11:16

Bionic
Reading

Srpska tajna služba (BIA) dobila je informaciju da su na popisu za odstrel Boris Tadić, Ivica Dačić, Miodrag Rakić, Saša Vukadinović, Miljko Radisavljević i Snežana Malović, piše Press

Ovaj list navodi da je BIA ove informacije dobila od jedne europske službe. Odbjegli narkobos Darko Šarić ponudio je nagradu od 10 milijuna eura za ubojstvo šestoro najviših državnih dužnosnika, koje je optužio za krah svojeg narkoimperija, saznaje Press.

Bivši predsjednik Boris Tadić, njegov šef kabineta i predsjednik Biroa za koordinaciju Savjeta za nacionalnu sigurnost Miodrag Rakić, mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić i ministar policije, šef BIA-e Saša Vukadinović, tužitelj za borbu protiv organiziranog kriminala Miljko Radisavljević i ministrica pravde Snežana Malović, svi oni su na popisu za odstrel odbjeglog narkobosa Darka Šarića, koji se navodno trenutno nalazi u Južnoafričkoj Republici.

Sa sadržajem poruke obaviješteni su i novi predsjednik Tomislav Nikolić i njegov kabinet. U Nikolićevom kabinetu rekli su da su upoznati s informacijama o ugroženosti sigurnosti ovih ljudi i da su pokrenute istrage. Nikolićevi suradnici navode da je on inzistirao na tome da Tadić i njegova obitelj budu maksimalno zaštićeni i poslije isteka mandata tog srpskog predsjednika.