MILANOVIĆ PORUČIO PROSVJEDNICIMA

'Da sam znao da će doći, dočekao bih ih'

02.03.2011 u 22:49

Bionic
Reading

Prosvjednici su večeras u svojoj šetnji Zagrebom stali i ispred središnjice SDP-a na Iblerovom trgu, gdje su zapalili zastavu SDP-a i zastavu Europske unije. U HRT-ov 'Dnevniku 3' stigao je i odgovor predsjednika SDP-a Zorana Milanovića

Na pitanje voditelja kako komentira paljenje zastave SDP-a, Milanović je rekao da bi, da je znao da će doći do SDP-a, osobno dočekao prosvjednike, kao i one koji su ljetos prosvjedovali zbog Varšavske.

'Da ih mogu pitati što zamjeraju, što je SDP ukrao, što sam ja ukrao i što traže od SDP-a? Ali s obzirom na to da nisam znao da će doći, da nije bilo naznaka da će doći, nisam bio tamo. Stavit ćemo nove zastave, i SDP-ovu i europsku, ako treba deset puta', rekao je Milanović.

Među onima koji su se našli na prosvjedu na Cvjetnom trgu bio je i IDS-ov Damir Kajin, čija je stranka članica Kukuriku koalicije.

'Mislim da je Damir imao najbolje namjere, mislim da mu nije bilo potpuno jasno što se događa, kao što, moram priznati, u ovom trenutku nije ni meni. Ja nisam ni premijer, a premijer, odnosno premijerka ove zemlje sakrila se u najboljoj maniri onoga od koga je i učila', zaključio je Milanović.