osvojili publiku

[VIDEO] Crnogorski spot za borbu protiv korone je čudo neviđeno: 'Nemoj slučajno da ti priđe na manje od dva metra'

19.08.2020 u 17:08

Bionic
Reading

Promotivni video snimljen pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije za prevenciju novog koronavirusa u Crnoj Gori sve je dobro nasmijao. U njemu se promovira pridržavanje svih epidemioloških mjera

Dok baka hekla, majka objašnjava ocu obitelji kako je novi dečko njihove kćeri mladić koji nosi masku, pere ruke i drži socijalnu distancu.

'Iz dobre je obitelji. Nosi masku, pere ruke, drži distancu', govori majka u reklami na što otac koji jede piletinu odgovara: Ma nemoj!, započinje promotivni video snimljen pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije u Crnoj Gori, a kojim se promovira pridržavanje svih epidemioloških mjera u borbi protiv novog koronavirusa.

Kćer potom na mobitelu ocu pokazuje fotografiju svojega novog dečka. Na njoj je mladić koji pravilno nosi masku. Otac joj govori kako je zgodan.

'Ali, nemoj ni slučajno da ti priđe bliže od dva metra', upozori je otac.

Sljedeća scena izaziva reakciju jer mladić s fotografije skida masku te kaže djevojci koja sjedi kraj njega u automobilu, također s maskom na licu: Prelijepa si!

Tada ona skida masku. No, ispod maske je - otac koji nosi periku, a mladića pošprica u lice s dezinfekcijskim sredstvom.