PROCURILA FOTKA

Crnogorski masoni na Facebooku

18.10.2011 u 12:13

Bionic
Reading

Bivša zastupnica Liberalnog saveza Mirjana Kuljak objavila je na svom profilu na Facebooku fotografiju sa sastanka jedne od masonskih loža u Crnoj Gori

Na slici se vidi da su neki od članova tog tajnog društva zastupnici i bankari. Na fotografiji su se nalazili zastupnici vladajuće Demokratske partije socijalista Miodrag Vuković i Zoran Jelić, bivši zastupnik prosrpske Narodne stranke i aktualni član uprave Prve banke Predrag Drecun, nekadašnji direktor te banke Velimir Bogdanović, koji je i dalje zaposlen u Prvoj banci, Aleksandar Saša Drljević, direktor nevladine organizacije Zeleni Crne Gore i bivši pomoćnik ministra za europske integracije.

Kuljak je fotografiju objavila uz napomenu: 'Evo obećane fotke - misli globalno, radi lokalno', ali nije htjela govoriti detaljnije o njezinom porijeklu, mjestu na kojem je snimljena i o kojoj masonskoj loži se radi, navode Vijesti.me.

Drecun, Vuković i Jelić nisu odgovarali na telefonske pozive ni na SMS poruke, pišu podgoričke Vijesti. List navodi da ima pouzdane informacije i da nema dileme o tome da je fotografija, na kojoj se članovi masonske lože vide u karakterističnim odorama s bijelim rukavicama i u prepoznatljivom ambijentu za održavanje sastanaka tajnog društva, autentična.