SKOK PREKO OGRADE

Člana Vijeća HRT-a po Prisavlju lovili zaštitari

19.07.2011 u 13:44

Bionic
Reading

Član Programskog vijeća HRT-a Branko Karabatić, po vokaciji filmski redatelj i direktor Split film festivala, nemalo je danas iznenadio osiguranje na Prisavlju kad je odlučio glumiti svoju sugrađanku Blanku Vlašić. Naime, umjesto preko porte, redatelj je u javni RTV servis odlučio doći preskačući ogradu

Skok je izveo uspješno, ali su se pritom aktivirali senzori, upalivši alarm koji je na noge podignuo zaštitarsku službu. Karabatić se na preskok, kako doznajemo, odlučio iz praktičnih razloga jer mu je bilo daleko pješačiti do jedne od porti.

Kada su utvrdili da nije riječ ni o kakvom uljezu, teroristu ili bivšem ogorčenom zaposleniku koji je odlučio uzeti pravdu u svoje ruke, Karabatića su uredno pustili u zgradu kako bi prisustvovao zajedničkoj sjednici PV-a i Nadzornog odbora. Na njoj su otvorene ponude pristigle na natječaj za članove Uprave HRT-a koji će se izabrati u srijedu.

Potpunu dokumentaciju za dva mjesta člana poslali su Darije Vladimir Josić, rukovoditelj Poslovne jedinice Operativnih poslova HRT-a, Zoran Mihajlovićv. d. ravnatelja Hrvatskoga radija i Krešimir Bračić, ekonomist i član Nadzornog odbora Hrvatske poštanske banke. 

Uz njih je prijavu poslao i Vlatko Vladović, ali budući da mu je dokumentacija bila nepotpuna, izbačen je iz igre.

Nakon što se izaberu članovi Uprave raspisat će se natječaj za glavne urednike programa, a njihov izbor očekuje se početkom rujna.