LUKA HODAK

Cjelonoćni šamanov ples za Milana Bandića

30.08.2009 u 17:56

Bionic
Reading

'Milan Bandić jedini u Hrvatskoj ima snage povesti ovu zemlju i naciju naprijed. I za noćašnjeg sam mu plesa nastojao pomoći u tome koliko god je to u mojoj moći. Mnogi ga se boje. Vjerujte mi da itekako imaju razloga za to', poručio je šaman Luka Hodak naciji nakon cjelonoćnog plesa za dobrobit Hrvatske

Kako navodi Jutarnji list, uz desetak domaćih sljedbenika za spas Hrvatske sa šamanom su plesali i gosti iz Slovenije i Bosne i Hercegovine, a sve s ciljem da u ovom presudnom trenutku Hrvatskoj pomognu da lakše prebrodi predstojeći društveni tektonski poremećaj.

'Hrvatska je uz SAD i Indiju jedna od zemalja u kojoj će započeti preobrazba svijeta kakav smo dosad poznavali.

Trulež kapitalizma gotovo je u potpunosti uništila ljudske i prirodne resurse i sada je sve došlo na naplatu. Noćas sam u transcendentalnom stanju vidio da će se mnoge stvari promijeniti iz korijena. Sadašnja vladajuća garnitura nema snage da vodi zemlju u ovo kritično vrijeme. Vidio sam to i prije, pa sam zato i pozvao premijerku Kosor da dođe ovamo, kako bi i sama spoznala ono što slijedi', rekao je Luka Hodak.

'No nije ona osoba koja je to u stanju. Idealni spoj znanja, fizičke snage i stanja svijesti ima upravo Bandić. Vrlo bih ga rado ugostio, da mu još više otvorim vidike. On je među odabranima da ovu zemlju kao predsjednik povede u smjeru preporoda', mišljenja je Luka Hodak. Dodao je da mu uz bok stoji stranački kolega Zoran Milanović, idealna zamjena Jadranke Kosor na mjestu hrvatskog premijera.

Bunika, biljka koju skeptici nazivaju opasnom halucinogenom drogom, a njezini pobornici ljekovitom travom koja im pomaže da dotaknu duhovnu sferu, ovoga se puta u Saborskom nije konzumirala.