velika SVAĐA

Čačić uzvratio HNS-u: Nije stvar u koaliciji s HDZ-om, nego što ste ukrali mandate SDP-u

02.11.2017 u 21:32

Bionic
Reading

Svađa između Radimira Čačića i njegove bivše stranke HNS-a se nastavlja. Nakon što je Čačić na blagdan Svih svetih opleo po HNS-u izjavivši da se suradnja HNS-a i HDZ-a nikad ne bi dogodila pod vodstvom Savke Dabčević Kučar, a ni pod njegovim dogodila vodstvom također, uslijedilo je priopćenje iz HNS-a u kojem su propisno izvrijeđali Čačića.

Sada ponovno aktualni predsjednik Narodne stranke - Reformisti i varaždinski župan Radimir Čačić uzvraća lopticu HNS-u.

U priopćenju kojeg su poslali Reformisti se navodi da je Čačić ponovio svoj dobro poznati stav da ni jedan častan čovjek u hrvatskoj politici, a naručito ne Savka Dabčević Kučar, ne bi ulazio u koaliciju s HDZ-om kupujući fotelje krađom glasova SDP-a i partnera koji su im povjerili mandate u Saboru.

'Pri tome još jednom naglašavamo, ne radi se o koaliranju s HDZ-om nego o krađi nezasluženih mandata', poručuje Čačić.

Bivšim kolegama je i dao savjet da izađu na izbore samostalno, ne potpisuju zakletve da nikada neće koalirati s HDZ-om pa da tada odaberu svoje partnere - ako dobiju i jedan mandat.

'Usput, gospodo iz HNS-a, samo ljudi bez ikakvih osnovnih znanja iz opće kulture mogu, kao što to redovito čine Predrag Štromar, Milorad Bartinić i ostali iz HNS-a najpoznatiju rečenicu J.F. Kennedy-a izrečenu na inauguraciji u Washingtonu 1961. godine koja glasi: 'Ne pitajte se što zemlja može učiniti za Vas, nego što Vi možete učiniti za svoju zemlju', stavljati u usta gđe Savke Dabčević Kučar, jer za razliku od njih nikada si nije prisvajala tuđe zasluge, tuđe misli, tuđe glasove i tuđu pamet.

  • +5
Radimir Čačić poslao je otvoreno pismo premijeru Plenkoviću Izvor: Cropix / Autor: Željko Hajdinjak