KONTRA TATICE

Bushova kćer želi gay brakove u SAD-u

01.02.2011 u 13:57

Bionic
Reading

Zamišljamo zbunjenu kaubojsku facu tate Georgea W. Busha dok sluša kćer Barbaru kako mu ovih dana objašnjava da je 'gay OK'. Cura je snimila video u kojem podržava istospolne brakove i ušla u frontalni konflikt s ideologijom svog oca koji je kao predsjednik htio ustavno kriminalizirati takve veze

Dvadesetdevetogodišnja Barbara Bush kao da je odlučila poraditi na gubljenju pozamašnog nasljedstva i izgonom iz obiteljske loze. Kako drukčije objasniti snimanje videa u kojem se otvoreno zalaže za legalizaciju istospolnih brakova, a koji je danas pušten u javnost.

No, da. Mlada Njujorčanka ima na svojoj strani moćnu insajdersku saveznicu – vlastitu majku. Laura Bush je pred nekoliko mjeseci u šou 'Larry King Live' također dala podršku ljudima koji su u stabilnim istospolnim vezama smatrajući da bi trebali imati ista zakonska prava kao i heteroseksualni parovi.

'New York je grad poštenja i jednakosti i svima pripada pravo vjenčati se s osobom koju vole', kaže kratko Barbara koja se pridružila kampanji za legalizaciju gay brakova u državi New York.

Navedena je država već 2009. pokušala progurati zakon koji bi homoseksualnim parovima omogućio legalni brak, no prijedlog nije prošao.

Apel Barbare Bush