Brzina, pouzdanost i sigurnost

Brzina, pouzdanost i sigurnost

01.12.2009 u 09:00

Bionic
Reading

AGIT d.o.o. - agencija za integralni transport - hrvatska je kompanija koja se bavi organizacijom željezničkog i cestovnog prijevoza, carinskim posredovanjem te pružanjem špediterskih usluga na domaćem i međunarodnom tržištu

Dostupnost više nije jedini uvjet uspješnog transporta. Današnji klijent zahtijeva brzinu, sigurnost i pouzdanost.

U današnjim standardima poslovanja to će ostvariti samo kompanija s jasnom vizijom, djelotvornom organizacijom, definiranim ciljevima i iskustvom, no prije svega znanjem kompetentnog tima ljudi.

To su karakteristike kompanije AGIT d.o.o.

Kompanija AGIT organizirana je u dvije poslovne jedinice: Cargo i Dom Express.

Sjedište kompanije nalazi se na Istočnom kolodvoru u Heinzelovoj ulici 51 u Zagrebu, a pokrivenost teritorija ostvarena je otvaranjem poslovnica u svim većim gradovima Hrvatske (Varaždin, Rijeka, Pula, Zadar, Split, Ploče, Dubrovnik, Slavonski Brod, Osijek, Vinkovci).

Od 2005, sestrinska kompanija Agit BiH u Sarajevu vodeća je na tržištu BiH u organizaciji željezničkog prijevoza generalnog tereta i intermodalnih jedinica.

Od 2008, s djelatnošću prijevoza generalnog tereta i intermodalnih jedinica poslujemo na tržištu Srbije te u istočnom dijelu Europe putem kompanije Agit 2008. sa sjedištem u Beogradu.

Od listopada 2009, poslujemo na tržištu Austrije s djelatnošću organizacije željezničkog prijevoza generalnog tereta i intermodalnih jedinica. Kratkoročni plan proširenja djelatnosti organizacije željezničkog prijevoza na strana tržišta obuhvaća otvaranje predstavništva u Mađarskoj.

Agit d.o.o. danas je vodeća kompanija u Hrvatskoj u organizaciji željezničkog prijevoza generalnih tereta i intermodalnih jedinica. Uspješno rješavamo sve zahtjevniju problematiku integralnog transporta ispunjavajući realna očekivanja rastućeg broja poslovnih partnera.

Možete nas kontaktirati na agit@agit.hr te posjetiti www.agit.hr