U MALOM GORENCU

Brutalno pretukao suprugu pa se ubio

20.04.2010 u 13:39

Bionic
Reading

Muškarac u dobi od 39 godina, koji je rukama i stolcem izudarao svoju nevjenčanu suprugu, ubio se u ponedjeljak hicem iz vatrenog oružja

Do nasilničkog ponašanja u obitelji, kako su izvijestili iz PU varaždinske, došlo je još u petak u mjestu Mali Gorenec na graničnom području između Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije. Tu je 39-godišnjak iz Gornjeg Jesenja napao 35-godišnju nevjenčanu suprugu u njezinoj obiteljskoj kući. Izudaravši je rukama i stolcem, napustio je kuću vozilom u nepoznatom smjeru, a prije toga ispalio jedan hitac iz vatrenog oružja u zrak, oštetivši pritom nadstrešnicu.

Nakon što je ozlijeđena žena prevezena je u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržana na liječenju, policijski službenici PU varaždinske i PU krapinsko-zagorske poduzeli su intenzivne mjere traganja za odbjeglim muškarcem i osobnim vozilom.

Međutim, rezultata nije bilo sve do ponedjeljka kada je oko 7.20 Policijska postaja Ivanec zaprimila dojavu članova obitelji oštećene ženske osobe da se 39-godišnjak nalazi u njezinoj kući.

'Kada su policijski službenici došli pred kuću u Malom Gorencu, začuli su pucanj iz vatrenog oružja, a zatim u jednoj prostoriji pronašli mrtvo tijelo 39-godišnjeg muškarca', izvijestili su iz PU varaždinske, dodajući da je samoubojstvo vatrenim oružjem utvrđeno očevidom.