JEZIVA OKRUTNOST

Brutalno pretučena i vjerojatno silovana starica

Bionic
Reading

Okrutan se zločin zbio u Neoriću u subotu nešto prije 23 sata, a zgroženi su bili i najiskusniji splitski policajci, piše Slobodna Dalmacija

Naime, na podu dimne kuhinje u sklopu obiteljske kuće pronađena je brutalno pretučena osamdesettrogodišnja Iva V. Sirota je žena u besvjesnom stanju prevezena u KBC Split, gdje se liječnici na Jedinici za intenzivno liječenje još uvijek bore za njezin život.

Starica ima podljeve po čelu, bradi, ispod očiju, na bradi joj se nalazi velika otvorena rana, a na koljenima su pronađene oguljotine, baš kao i rane po bedrima. Postoji i osnovana sumnja da je žena silovana.

Dolaskom na mjesto događaja policijski su inspektori izuzeli tragove, a kako neslužbeno doznajemo, pronađen je i izbijen zub sirote starice.

U Policijsku postaju Solin priveden je na kriminalističku obradu 54-godišnjak pod utjecajem alkohola. Navodno je riječ o zetu oštećene, Ivanu B. K., rodom iz Čvrljeva.

Policiji je otprije poznat po nasilničkom ponašanju. Prije tri godine je vidno alkoholiziran napao direktora tvrtke Tehnospoj Ivicu Stijepića, prijetio mu smrću i nasrnuo na njega, a nakon dolaska policajaca nije se ustezao i njima priprijetiti.

Kako kriminalistička obrada još uvijek nije gotova, više će se detalja uskoro saznati.