LOVI PREFERENCIJALNE GLASOVE

Brkić preko Facebooka vabi birače

18.08.2016 u 09:35

Bionic
Reading

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić objavio je u četvrtak, na početku kampanje za parlamentarne izbore, kako kampanja treba biti usmjerena na konkretne probleme sredine tako da se konačno u Hrvatskom saboru čuje glas naroda, ocijenivši da je Izborni program HDZ-a 'jedan od najboljih programa od neovisnosti i izvrsna podloga za djelovanje, prosperitetnu i bolju Hrvatsku'

U objavi na svome facebooku zamjenik predsjednika HDZ-a podsjeća da u kampanju, na osobni zahtjev, kreće sa 14. mjesta u II. izbornoj jedinici jer smatra da se političari moraju više baviti ljudima, a manje samima sobom i da pozicije i funkcije nisu važne.


'Mislim da kampanja treba biti usmjerena na konkretne probleme sredine tako da se konačno u Hrvatskom saboru čuje glas naroda. Građane treba slušati i prenijeti njihov glas u Hrvatski sabor. Izborni program HDZ-a na ovim izborima jedan je od najboljih programa od neovisnosti i izvrsna je podloga za djelovanje, prosperitetnu i bolju Hrvatsku', ističe Brkić.

Napominje da osim što će dati sve od sebe da ispuni izborni program HDZ-a, želi ispuniti i očekivanja hrvatskih birača i biti glas naroda u Hrvatskom saboru.