OBRAČUN U PULI

Branio djevojku od nasilnog dečka pa dobio nož u trbuh

08.11.2011 u 17:38

Bionic
Reading

Puljanin S. Z. (33), od ranije policiji poznat po nasilnom ponašanju, prijavljen je zbog teškog ozljeđivanja 48-godišnjeg sugrađanina. Naime, nakon što se umiješao u njegovu svađu s djevojkom, M. L. je izašao s nasilnikom van kako bi muški, to jest šakama riješili spor, no dobio je nož u stomak

'U petak između 22,30 i 23 sata u Ulici Kamenjak u Puli došlo do svađe dvojice muškaraca, a potom i do ozljeđivanja jednog od njih. Naime, nakon što je 48-godišnji Puljanin u ugostiteljskom objektu pokušao spriječiti fizički sukob između 33-godišnjaka i njegove djevojke, mlađi muškarac ga je pozvao na 'obračun' ispred caffe bara. Kada su izašli ispred objekta, 33-godišnjak je izvadio nož te je njime zadao starijem Puljaninu ubodnu ranu u predjelu trbuha', izvijestila je PU istarska, dodajući da su službenici pulske policije, koji su intervenirali po zaprimanju prijave iz bolnice, uhitili nasilnika te mu oduzeli nož.

Teško ozlijeđeni Puljanin s ubodnom ranom prevezen je u bolnicu, no nije u životnoj opasnosti pa napadaču slijedi podnošenje kaznene prijave u redovnom postupku odnosno branit će se sa slobode.