CJEPANICOM U PROZOR

Bošnjakovićev sin gađao gradonačelnika

08.06.2010 u 09:21

Bionic
Reading

Dino Bošnjaković (18), sin budućeg ministra pravosuđa Dražena (HDZ), iznerviran provokacijama školskih kolega koji su optuživali njegova oca zato što će Ivanić Grad postati postati županijsko odlagalište smeća, odlučio je uzeti pravdu u svoje ruke, pa je zajedno s još trojicom kolega bacio cjepanicu oko pet ujutro u prozor gradonačelnika Ivanića Borisa Kovačića (SDP)

Mladi Bošnjaković s prijateljima je dočekao jutro na policiji, a sukob je započeo još prošlog tjedna kada je skupina iz Ivanić Grada, na čelu s gradonačelnikom Kovačićem, otišla prosvjedovati u Zagreb s transparentima 'Za sve je kriv Bošnjaković'.

- U njemu je proradio taj mladenački bunt zbog nepravde i harange koja se vodi protiv mene u Ivaniću - rekao je tata Bošnjaković, za Jutarnji list, čijeg je sina u potjeri gradskim ulicama dohvati Kovačić kojem je pomagao njegov sin, a koji je prema Bošnjakovićevoj tvrdnji njegovu sinu stavio ruke na vrat.

Policija je privela oba sina, i onog HDZ-ova ministra i SDP-ova gradonačelnika. Nakon obrade pušteni su uz prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira.

Dražen Bošnjaković, kad je čuo za incident, očitao je bukvicu sinu i ispričao se gradonačelniku.

- Ujutro sam najprije nazvao gradonačelnika i ispričao se. Rekao sam mu da je to zbog harange koja vlada u gradu. Pitao sam treba li nadoknaditi štetu, ali nije htio, rekao je da nema štete - rekao je Bošnjaković.

- Razumijem mladost i pružam im ruku pomirenja. Ne želim neslogu u našem gradiću - prihvatio je ispriku Kovačić.