SABINA BEGANOVIĆ

Bosanka na 'bunga bunga' zabavama 'pronašla Boga'

30.05.2011 u 10:45

Bionic
Reading

Glumica Sabina Beganović našla se u centru talijanske, ali i svjetske pozornosti nakon što je u jednom televizijskom intervjuu priznala da je organizirala famozne 'bunga bunga' zabave premijeru Italije Silviju Berlusconiju

Sabina Beganović koja sama sebe zove 'kraljica pčelica' rođena je prije 35 godina u Njemačkoj, otac joj je Bosanac, a majka Njemica. Željna slave i novca, prije nekoliko godina napustila je Njemačku i preselila se u Rim, gdje se nametnula nekim filmskim producentima, pa je dobila nekoliko uloga. Uzela je umjetničko ime Sabina Began.

Kaže da je Berlusconi vrlo duhovan čovjek i on joj je 'navodno' pomogao da i ona također pronađe vjeru.

'On voli i poštuje Boga. On je čovjek posvećen vjeri i njegov dom je pun raspela. On je divna osoba, odana vjeri, i istinski vjernik. On je vrlo duhovan i mene je također izveo na taj put', rekla je Beganović. Prema pisanju Daily Telegrapha, voditelj radioemisije u kojoj je to izjavila više ju je puta pitao je li ozbiljna i šali li se. Ona je i dalje nastavila hvaliti Berlusconija i, štoviše, pokazala i tetovažu s inicijalima premijera.

Talijanska štampa prije nekoliko mjeseci pisala je da je ona zapravo šefica privatnog harema premijera, ali bez ikakvih dokaza.

'Organizirala sam Berlusconiju zabave u njegovoj vili zato što je bio usamljen. Nisu to bile orgije, samo smo se družili, jeli, pili i pjevali', kazala je Sabina Beganović.

Silvijo Berlusconi ovih dana treba stati na optuženičku klupu zbog plaćanja maloljetnice, ali je unaprijed poručio da neće doći na suđenje jer ima državničke obaveze u Bukureštu.