KOSOR U VIROVITICI

'Boli nas svaki novi nezaposleni'

26.03.2010 u 23:02

Bionic
Reading

Predsjednica Hrvatske demokratske zajednice i premijerka Jadranka Kosor rekla je u Virovitici kako vjeruje da će Vladine mjere za gospodarski oporavak još ove godine donijeti rezultate i ponovila kako će Vlada uskoro donijeti i posebne mjere za tvrtke koje se nalaze u osobito velikim poteškoćama

Boli nas svaka nova informacija o broju nezaposlenih, ali vjerujem da će rezultat Vladinih mjera za gospodarski oporavak, u što smo usmjerili 500 milijuna kuna, još ove godine donijeti rezultate, rekla je Kosor večeras u Virovitici na proslavi 20. obljetnice osnutka podružnice Hrvatske demokratske zajednice Virovitica.

Sigurna sam da će Hrvatska do početka sljedeće godine svladati sve prepreke i završiti pregovore za ulazak u Europsku uniju jer znam koliko smo teških odluka donijeli i što smo sve napravili da bi u tome uspjeli, rekla je.

Ono što nas posebno veseli i što nam daje do znanja da smo na pravom putu su rezultati istraživanja koji kazuju da HDZ danas ima najveću potporu građana u posljednjih 6 godina, rekla je predsjednica HDZ-a. Dodala je kako je kritike i neargumentirani napadi oporbe mogu još više osnažiti i kako ona i njezina Vlada ne pomišljaju na ostavke, niti HDZ i koalicijski partneri HSS i HSLS na izvanredne izbore.

Hrvatska demokratska zajednica u Virovitici trenutno ima 2000 članova. Većinu u Gradskom vijeću HDZ je imao od 1993.- 1997. i od 2003. do danas. Na večerašnjoj svečanosti osnivačima podružnice predsjednica stranke uručila je zahvalnice.