LJETNA MODA

Boho, gipsy, hippie...nastavi niz!

08.08.2014 u 10:16

Bionic
Reading

Ovaj ljetni modni editorial nastao je u Komiži; u pauzi od konobarenja, kuhanja i ostalih sezonskih poslova u Fabrici. Skupila se odlična ekipa profesionalaca i nastale su fotografije za časopis Diva.


Moram priznati da se u posljednje vrijeme nisam pretrgla s objavama. Jedan od glavnih razloga je taj što sam postala sezonski radnik u Fabrici, restoranu mog brata Luke. Tamo osim što po potrebi konobarim, hostesiram, čistim, vodim i CROative concept store u kojem se nalazi i par stvarčica iz današnjih kombinacija.

Urednica Dive, Tonkica Zlački, dala mi je odriješene ruke pa sam editorial odličila napraviti s meni omiljenom ekipom. Katica Topčić je napravila maestralan posao s kosom, Luka je, uz asistenciju Jure Perišića, napravio odlične fotke, a styling sam radila ja. Na otoku se slučajno našao make up artistBojan Jončić kojeg sam zamolila da me našminka, što je on objeručke prihvatio i napravio sjajan posao. Mene osobno ljeto vuče na boje, uzorke, cvijeće, boho gipsy, hippie. Sve to sam pomiješala, a rezultat je ovaj:

haljina: H&M Conscious, bolero: poklon (Barcelona), kukičane narukvice: Ružica Ručni Rad, cvijeće u kosi: DIY
haljina: vintage / Holala Ibiza, končane ekstenzije: Fannystil (Zagreb), plastična narukvica: vintage / La La Land - Kino Europa
kukičane krunice, top: Ružica Ručni Rad, naočale: Quay / Vešmašina




Kosa je, složit ćete se, najdominantniji dio stylinga. I ne, nije izrasla preko noći. Po drugi put u životu stavila sam ekstenzije (She - distribucija Anton studio - Moda). Kako bi dobili na željenom gipsy look-u Katica je posegnula za Kevin Murphy color bug-ovima, a u priču smo uključili i genijalnu Fani iz frizerskog salona Fannystil u Zagrebu, koja je ekspert za afro frizure, končane ekstenzije, ekstenzije s pletenicama itd. Što je sve Katica napravila s kosom, u detalje možete pronaći u njenoj kolumni na Fashion.hr-u.

kukičani komplet, krunice: Ružica Ručni Rad, kimono: Unif / Vešmašina


Scenografiju nismo trebali dugo tražiti jer je cijela Komiža jedna prekrasna kulisa. Interijerne fotografije su nastale u Fabrici u kojoj radno provodim evo već drugi mjesec u komadu. Ukoliko ste u prolazu, svakako nam dođite! Ima puno fine spize, osvježavajućih koktela i smoothie-ja, zgodnih konobara i dobre mjuze.

majica: Tamara Bombardelli, suknja: vintage (Amsterdam), nakit: Thesaurus Jewellery, narukvice: Mayanas
naušnice: Thesaurus Jewellery
haljina: H&M Conscious, narukvice: Mayanas




Nadam se da su vam se svidjele fotke i da ste pronašli nešto inspiracije za ovo ljeto koje će, nadam se, potrajati što dulje. Uživajte gdje god da jeste.

Ljubim vas u čela!

photo: Luka Nižetić za Diva magazin, Jure Perišić

styling: Petra Nižetić / ModaKomoda

hairstyle: Katica Topčić / Kevin Murphy Croatia

make up: Bojan Jončić