TEŠKA NESREĆA U ISTRI

BMW se survao niz padinu, petero ozlijeđenih

12.07.2011 u 14:45

Bionic
Reading

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas, oko 2,50 sati u mjestu Bale, petero je unesrećeno, a protiv vozača, koji je također hospitaliziran, slijedi podnošenje kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće

Kako je izvijestila PU istarska, u slijetanju vozila niz padinu ozlijeđeni su 35-godišnji vozač te putnici u BMW-u: 20-godišnjak iz Županje, 18-godišnjakinja i 22-godišnjak iz Bala i 31-godišnji njemački državljanin. Težina zadobivenih ozljeda za sada nije poznata. Na mjesto nesreće pohitale su ekipe Hitne medicinske pomoći iz Rovinja, a nakon ukazane pomoći unesrećeni su prevezeni na daljnje zbrinjavanje u pulsku Opću bolnicu.

Nesreća se dogodila kada je 35-godišnjak iz Slatine, upravljajući BMW-om njemačkih registracijskih oznaka, dolaskom iz Ulice Domenico Carnecca na raskrižje sa županijskom cestom Rovinj – Pula zbog neprilagođene brzine u oštrom lijevom zavoju izletio izvan kolnika. Vozilo se survalo niz padinu, a neki od putnika su pri prevrtanju i ispali iz automobila. BMW se naposljetku zabio u visoko raslinje, koje ga je zaustavilo.