'zurak ide uz prezime'

Blaženka Divjak objavila staru fotku i izazvala pomutnju na Fejsu

14.10.2020 u 19:50

Bionic
Reading

Bivša ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak danas je na svom Facebook profilu objavila fotografiju staru 30 godina i zaradila mnoštvo komplimenata

'Danas je težak dan i imamo puno novozaraženih, ali neću ovaj puta o tome... Bila sam dosta ozbiljna, pa sada nešto malo drugačije. Dijelim fotografiju od prije 30 godina kada sam bila na početku svoje profesorske karijere i predavala matematiku u Gimnaziji u Varaždinu. Dobila sam ovu fotografiju iz godišnjaka bivšeg učenika i ona me podsjetila na to vrijeme početkom 90-tih... Pozdravljam sve svoje bivše učenice i učenike ma gdje bili', napisala je Blaženka Divjak.

Danas je težak dan i imamo puno novozaraženih, ali neću ovaj puta o tome... Bila sam dosta ozbiljna, pa sada nešto malo...

Objavljuje Blaženka DivjakSrijeda, 14. listopada 2020.

Slijede neki od mnogobrojnih komentara:

"Pozdrav razrednice. Vidimo se na godišnjici mature." - uz odgovor Blaženke Divjak "Nadam se da se svi vidimo uživo, a ne samo online"

"INF A prva generacija nakon faksa...hvala draga profesorice za svo znanje..snagu i upornost s nama... vidimo se na godišnjici! to se ne propušta!"

"I onda i sada profesorica zgodna, predivna ...da joj pameti i pozitive ne fali vide to veliki i mali ..."

"Pozdrav jednoj od najdražih profesorica i na prvom mjestu, velikog čovjeka."

"Veli moj muž () da vam je super afro frizura"

"aaaaaa zurak ide uz prezime ministrice" - uz odgovor Blaženke Divjak "Onda se nisam tako prezivala :)"