50-GODIŠNJI ZADRANIN

Bježao od policije s 0,5 kg heroina i 5,7 kg marihuane

12.04.2012 u 12:33

Bionic
Reading

Djelatnici kriminaliteta droga Policijske uprave Zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom iz Zadra kod kojega je pronađeno 525 grama heroina i 490 grama tvari za miješanje s heroinom te 5,7 kilograma marihuane.

Kako je izvijestila Policijska uprava zadarska policija je muškarca uočila jučer u kombiju zadarskih registarskih oznaka u Ulici Bože Peričića u Zadru.

Kad je 50-godišnjak vidio policajce pokušao je pobjeći vožnjom unatrag, pri čemu je udario u parkirani automobil marke citroen koji se nalazio iza njega.

Nakon toga muškarac je ponovo pokrenuo kombi te je nakon 20-ak metara izašao iz njega i pokušao pobjeći. Policajci su ga ubrzo sustigli.

Pretragom njegovog kombija pronađeno je 525 grama heroina i 490 grama tvari za miješanje s heroinom. Naknadnom pretragom njegove kuće policajci su pronašli i 5,7 kilograma marihuane.

Nakon dovršenog krim-istraživanja 50-godišnjak kojeg se sumnjiči za kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, predan je pritvorskom nadzorniku zatvora u Zadru.