neočekivani obrat

Bivša Tarikova spremačica na suđenju: Dok sam spremala veš u jednom trenutku mi je prišao s leđa i počeo navlačiti za ramena

11.09.2019 u 16:22

Bionic
Reading

Bivša spremačica Lejle i Tarika Filipovića, Anica Jurilj iznosila je u nastavku suđenja obranu na zagrebačkom Općinskom sudu

Spremačicu se tereti da je poznati par 'olakšala' za 150 tisuća kuna, na koliko je procijenjena ukradena zlatnina, te za još 5000 eura i 100 kanadskih dolara, piše Jutarnji list.

Objasnila je kako je prve tri godine u domu Filipovićevih sve odlično funkcioniralo.

'Tog 11. ožujka 2013. Tarik i ja smo ostali sami kod kuće, a Lejla i njezina majka su otišle vani. Dok sam spremala veš u jednom trenutku mi je Tarik prišao s leđa i počeo me navlačiti za ramena, aludirajući na seksualne radnje. Počeo me dirati. Bila sam izvan sebe, odgurnula sam ga pitajući ga: Što ti je, što to radiš?', ispričala je Anica Jurilj danas na sudu iznenadivši sve prisutne.

U nastavku iskaza rekla je da su se u jednom trenutku Lejla i njezina mama vratile doma što je, kako je rekla, iskoristila da iziđe iz stana i ode kući.

Suđenje Anici Jurilj Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'U tramvaju sam vidjela da mi je u torbi zlatnina', objasnila je Anica Jurilj, koja je sudu ispričala kako je pretpostavila da ju je Tarik unutra stavio.

Na pitanje suca Darija Lokasa zbog čega nije ranije izašla s ovom pričom, Anica Jurilj je rekla kako to ne može objasniti: 'Jednostavno moja situacija nije bila takva da ja mogu podnijeti tužbu'.

- Ne znam zašto to nisam napravila, ne mogu to objasniti, rekla je.