PREMIJERI S MANEKENKAMA

Berlusconijevi golišavi tulumi na Sardiniji

02.06.2009 u 01:22

Bionic
Reading

Kako izgleda tulum Silvija Berlusconija u vili Certosa na Sardiniji? Bivši češki premijer Mirek Topolanek gol se sunča uz bazen, oko njega šeću mlade djevojke u toplesu, a goste dovoze vojni zrakoplovi

RIM - Talijanski premijer ponovno se našao pod povećalom svjetskih medija, nakon što je tužiteljstvo odlučilo zabraniti objavljivanje više stotina fotografija gostiiju Barlusconijeve vile na Sardiniji. Među gostima koje je ovjekovječio fotograf Antonello Zappadu navodno su strani političari i talijanske manekenke.

Tužitelj u Rimu naredio je zapljenu fotografija snimljenih u vili na Sardiniji, a oporbene stranke već najavljuju parlamentarnu raspravu, tvrdeći da se na spornim slikama nalaze Berlusconijevi gosti koje na tulume dovoze vojni avioni.

Kako piše list Corriere della Sera, na nekim fotografijama vidi se obnažen bivši češki premijer Mirek Topolanek, a snimke datiraju iz 2007. i 2008. godine.

Također, na nekim fotografijama vide se i mlade djevojke u toplesu, među kojima i Noemi Letizia, 18-godišnja manekenka zbog koje je Berlusconijeva supruga Veronica Lario nedavno zatražila razvod braka.

'Upotreba državnih zrakoplova za putovanja na nogometne utakmice, utrke Formule 1 i tulume na moru primjer je neviđenih zloupotreba', kaže Antonio Di Pietro, jedan od oporbenih čelnika, najavljujući da će to pitanje hitno postaviti pred talijanski parlament.

Talijanski karabinjeri u nedjelju su u redakciji u Cagliariju zaplijenili kompjuter fotografa Zappada koji je snimao Berlusconijevu vilu, a oko skandala se oglasio i sam Berlusconi, rekavši da se 'došlo do dna upadom u privatni život ljudi'.

'Nitko ne može dopustiti da se netko izvana slika u svojoj kući. Žalostan sam što se na prvim stranicama novina piše o odnosima u jednoj obitelji', rekao je Berlusconi na konferenciji za novinare u Bariju, odgovorivši na pitanje novinara o fotografijama iz vile na Sardiniji i njegovom odnosu sa bivšom suprugom.

Osim spornih fotografija, talijanski tisak nastavlja pisati i o pismu bivšeg momka Noemi Letizije, u kojeme on tvrdi da premijer i njegova bivša djevojka nisu imali seksualne odnose.

'Vrijeđaju ga da je sa imao seksualne odnose sa Leticijom, što ja potpuno odbacujem, jer je poznajem i znam koje su njezine vrijednosti', navodi se u pismu Gina Flaminija (22), upućenom listu Corriere della Sera.

On se ispričao talijanskoj javnosti zbog ranijeg intervjua koji je dao rimskoj La Repubblici, u kojemu je opisao odnos Berlusconija i Noemi. Flamini je tada otkrio da je Berlusconi telefonom nazvao Noemi nakon što je vidio njezine fotografije u modnom magazinu, te da je nju i još nekoliko manekenki tijekom novogodišnjih praznika ugostio u svojoj vili na Sardiniji. Poručio je i da je ubrzo nakon toga raskinuo vezu sa Noemi.

Sedamdesetdvogodišnji Berlusconi prošlog je mjeseca u Napulju sudjelovao na proslavi 18. rođendana Noemi, ali je negirao da postoji bila kakva emotivna veza između njih, rekavši da je on prijatelj sa njenim ocem. Ljubavnu vezu negirala je i Noemi, uz tvrdnju da je još uvijek djevica.