NOVI GAF

Berlusconi: Potrošio sam milijune eura na suce

10.10.2009 u 11:08

Bionic
Reading

Razgovarajući s novinarima, talijanski premijer je izjavio da je potrošio milijune eura na 'suce', nakon čega se ispravio i rekao da se radi o 'odvjetnicima'

Iako će mu se uskoro suditi zbog nekoliko slučajeva mita i korupcije, talijanski premijer smatra da je on 'najbolji premijer koji se može naći'.

Silvio Berlusconi i dalje 'zabavlja' svjetsku javnost, iako onoj talijanskoj vjerojatno nije sasvim svejedno slušati što njihov premijer govori. Nakon što mu je ukinut imunitet te bi se protiv njega moglo podignuti nekoliko optužnica, Berlusconi se požalio da je on najprogonjenija osoba 'u cijeloj povijesti svijeta'.

Njemu, naravno, nije jasno zašto je to tako, jer je on, kaže, 'najbolji premijer kojeg se danas može naći'. Poznat po svojim neopreznim i katkad besmislenim izjavama, Berlusconi je ovoga puta napravio gaf sasvim slučajno. Razgovarajući s novinarima, naime, izjavio je da je potrošio milijune eura na 'suce', nakon čega se ispravio i rekao da se radi o 'odvjetnicima'.

Berlusconiju je prije nekoliko dana ukinut imunitet, pa će protiv njega biti podignuto nekoliko optužnica zbog korupcije i mita. On je komentirao da je sve to 'laž i farsa' te izjavio da će se obraniti na sudu, pa će oni koji ga optužuju ispasti smiješni.

'Ne vidim da je to ikakav problem za zemlju, za vladu ili za mene, osim što ću morati izostajati s posla', komentirao je Berlusconi suđenje koje ga očekuje.