politička korupcija

Beljak dao iskaz USKOK-u: Hvala institucijama, razgovor je bio produktivan

07.01.2019 u 12:09

Bionic
Reading

Čelnik HSS-a jutros je dao iskaz vezan za sumnju u političku korupciju jer je prošli tjedan nakon prelaska HSS-ova zastupnika u Klub Milana Bandića rekao kako je zbog toga podnio kaznenu prijavu USKOK-u

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak jutros je dao iskaz vezan uz sumnju u političku korupciju, a u svezi prošlotjedne izjave nakon prelaska još jednog zastupnika u Klub Milana Bandića zbog čega je podnio kaznenu prijavu USKOK-u, javlja Večernji list.

Dobio je potom i poziv da se javi policiji, a po izlasku je rekao kako se prvo želi zahvaliti institucijama što su tako 'ekspresno reagirale'.

'Razgovor je bio produktivan, no o onome što sam iskazivao ne mogu javno govoriti jer sam potpisao izjavu i sam bi sebe izvrgnuo kaznenom djelu', rekao je Beljak te najavio i novu prijavu koja će se odnositi na župana Zagrebačke županije i bivšeg HSS-ovca Stjepana Kožića.

U USKOK je došao i Zvane Brumnić, SDP-ov zastupnik u Zagrebačkoj skupštini koji je pozvan na ispitivanje jer su mediji prošlog tjedna objavili informaciju kako mu je nuđeno tri milijuna kuna da prijeđe u Bandićev klub.

Zvane Brumnić dolazi dati iskaz u USKOK Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL