MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO

Barkun.hr preselio se na iPress.hr

11.11.2009 u 13:14

Bionic
Reading

Popularni internetski portal barkun.hr prestao je noćas s radom, a redakcija se preselila na novi istarski portal Istra press

Redakcija sada već bivšeg Barkuna na čelu s glavnom urednicom Tatjanom Uvodić Iveša započela je rad na novom istarskom internetskom portalu iPress.hr.

Istra press je, poručuje redakcija, začetak novog portala male, ali iskusne novinarsko-uredničke ekipe. Najavljuju da će se sadašnji izgled i sadržaj Ipressa u idućim mjesecima značajno mijenjati i rasti te stoga mole da se uvaže njihove isprike za eventualne tehničke poteškoće koje bi se mogle javiti u probnoj fazi rada na novom portalu.

'Kako je riječ o novom projektu, ipress.hr će se tek za neko vrijeme početi pojavljivati u tražilicama, a dotada ćete ga moći naći ako njegovu točnu adresu upišete izravno u polje internetske adrese na vrhu vašeg ekrana, odnosno http://www.ipress.hr ili, nakon prvog ulaza, postavite stranicu ipress.hr kao početnu ili kao favorit', poručila je redakcija, pozivajući čitatelje i komentatore da se jave ukoliko imaju dobre vijesti, ali i kada ih muče birokracija, administracija, kanalizacija, korupcija i loši političari.