KORUPCIJA SVIMA

[VIDEO] Bandić u Splitu: Treba ukinuti natječaj za adventske kućice

29.11.2019 u 12:11

Bionic
Reading

Redatelj Milan Bandić, donedavno poznat kao Dario Juričan, na splitskoj Rivi skupljao je potpise za svoju kandidaturu na predsjedničkim izborima. Tvrdi da je odaziv sjajan jer i su i u ovom gradu ljudi pohlepni za korupcijom

'Ja sam jedini koji im nudi i daje duplo više, a mali korumpirani čovjek to voli', kazao je redatelj Bandić za tportal.

Grickaju kroštule, a oni hrabriji za sebe traže savjetnička mjesta. Nažalost već su otišla sva mjesta u ministarstvima, ostalo je još malo po zavodima i agencijama', dodao je.

Na Rivi su se u trenutku stvorili gradski komunalni redari u kontroli korištenja javnih površina, no ispostavilo se da je štand za prikupljanje potpisa bio uredno prijavljen tjedan dana ranije. Bandićev slogan Korupcija svima očito je zaintrigirao Splićane jer su iz minute u minutu prilazili dati svoj potpis. Potencijalnog predsjedničkog kandidata upitali smo komu će pjevati za rođendan, kada jednom osvoji ovu funkciju.

'Jako sam loš pjevač, čak je moja mama morala podmićivati nastavnicu glazbenog kolačima kako bih dobio bolju ocjenu i popravio prosjek. Pjevanje prepuštam jačim pjevačima od sebe, kao što je Kolinda', kazao je redatelj i dan uoči početka adventskih događanja u Splitu uputio svoj savjet Splićanima.

'Po uspješnom zagrebačkom modelu trebaju ukinuti javni natječaj, podijeliti grad i dati ga petorici gradonačelnikovih pajdaša. Split se u ovome mora ugledati na Zagreb', zaključio je Bandić, redatelj.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr
Dario Juričan poznat i kao Milan Bandić skupljao potpise za predsjedničku kandidaturu na splitskoj Rivi Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic / CROPIX