PUSIĆ KRENULA U KAMPANJU

'Bandić razmišlja o tuđim interesima, a ne o svojima'

30.09.2009 u 15:02

Bionic
Reading

Vesna Pusić, predsjednička kandidatkinja HNS-a predstavila je u Hrvatskom novinarskom društvu svoju kampanju pod sloganom 'Hrvatska zna i može' u koju će, ako uspije toliko prikupiti, uložiti četiri milijuna kuna

Glavni naglasak kampanje u kojoj će Pusić nastojati osvojiti povjerenje birača na putu za Pantovčak bit će neformalna druženja s građanima te razgovor o sadašnjim problemima simboličnog naziva 'Licem u lice s predsjednicom' o kojem se više može saznati i na stranici www.predsjednica.com

'Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će svi imati osjećaj da su potrebni i poštovani. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će se nagrađivati rad, poštenje i dosljednost, a kažnjavati lopovluk. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj lopovluk nije domoljublje', kazala je Pusić i dodala kako će na Pantovčaku, nakon kampanje, završiti samo jedna osoba koja će biti personifikacija Hrvatske narednih pet godina.

Uz nju će u stožeru biti predsjednik i voditelj stožera Radimir Čačić glasnogovornik Boris Blažeković, 'glas savjesti' Jadranka Cesarec, 'Katica za sve' Andreja Horvat Friščić i još nekolicina suradnika.

Govoreći o svojim protukandidatima, Pusić je istaknula kako u drugom krugu vidi sebe i Ivu Josipovića, a za Milana Bandića, kojem u prilog ide veći broj anketa, kazala je kako 'on očito ima problema da se u kampanju uključi'.

'U Bandićevu slučaju previše je različitih interesa. Mislim da on u ovom trenutku, ako se želi uključiti u kampanju, ne razmišlja samo o svojim interesima, nego o puno tuđih', kazala je.

Kandidatkinja HNS-a izrazila je i želju da kampanja bude žešća, ali bez laganja i prostačenja.