TRAGEDIJA KOD PRELOGA

Automobil izvučen iz jezera, potraga za majkom nastavljena

09.07.2015 u 14:05

Bionic
Reading

Nakon što je u srijedu navečer pronađeno tijelo dječaka u akumulacijskom jezeru hidroelektrane Dubrava kod Preloga, u četvrtak su iz derivacijskog kanala hidroelektrane Čakovec vatrogasci izvukli prazan automobil njegove majke te je potraga za njom nastavljena

Glasnogovornik međimurske policije Radovan Gačal potvrdio je da je riječ o automobilu 'opel astra' kojim se prije tri dana Ivana Fogadić (28) zajedno sa petogodišnjim sinom Patrikom uputila u nepoznatom smjeru. Rekao je kako je automobil izvučen prazan, a u njemu su pronađeni dokumenti koji pripadaju Ivani i Patriku. Dodao je i kako je auto izvučen razbijenog prednjeg vjetrobranskog stakla i desnog bočnog na suvozačevim vratima.

Policija u suradnji s HGSS-om i Javnom vatrogasnom postrojbom Čakovec i dalje nastavlja potragu za Ivanom Fogadić.

Tijelo Patrika pronađeno je jučer navečer i danas će u Županijskoj bolnici Čakovec biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Ivana Fogadić je u noći s nedjelje na ponedjeljak otišla iz obiteljskog doma u nepoznatom smjeru, a prije toga je na svom facebook profilu ostavila oproštajnu poruku s namjerom izvršenja samoubojstva. U poruci je napisala kako će u smrt povući i sina Patrika. Kao razlog za takav čin navela je bračne razmirice sa suprugom.