PROMETNA KOD ŽRNOVNICE

Autom sletio u provaliju od 50 metara

31.03.2010 u 09:16

Bionic
Reading

Dvije prometne nesreće dogodile su se noćas oko ponoći u blizini Splita i Gospića u kojima su teže ozlijeđene dvije osobe

Osobno vozilo sletjelo je noćas s ceste između Žrnovnice i Sirinja na predjelu Vilari u provaliju duboku oko 50 metara, a nakon sat vremena pripadnici Gorske službe spašavanja iz Splita izvukli su unesrećenog, koji je prevezen u bolnicu.

O nesreći je ŽC112 obaviješten pola sata nakon ponoći, a akcija izvlačenja, u kojoj je sudjelovalo 8 pripadnika HGSS Split, završena je oko 1,30 sati. Ozlijeđenu osobu zbrinula je Hitna pomoć, izvijestio je jutros DC112.

Otprilike u isto vrijeme u Ličkom Lešću na Državnoj cesti prema Čovićima u prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 24-godišnji motociklist, za čiji se život bore liječnici u ogulinskoj bolnici.
Mladić iz Otočca neregistrirani moped vozio je prije stjecanja prava na upravljanje i bez zaštitne kacige, a nesreća se dogodila kad je sletio s kolnika i prednjim kotačem udario u rubnjak, izvijestila je rano jutros ličko-senjska Policijska uprava.