UŽAS KOD DUBROVNIKA

Auto sletio u more, poginula dva mladića

26.11.2010 u 09:10

Bionic
Reading

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas u 00:24 sata, poginula su dvojica mladića. Vozilo sa četiri osobe sletilo je u more. Dvije djevojke koje su bile u vozilu uspjele su isplivati na površinu. Policija je na terenu i pokušava utvrditi okolnosti nesreće

Odmah nakon zaprimljene dojave, da je osobno vozilo sletjelo s kolnika u more u Sustjepanu, na mjesto događaja izašli su policijski službenici, ronioci Interventne jedinice policije, hitna pomoć, vatrogasci i plovilo Lučke kapetanije Dubrovnik.

Prema dosad provedenim izvidima utvrđeno da su se u vozilu nalazile dvije muške i dvije ženske osobe, a vozilo se kretalo iz pravca Komolca prema Dubrovniku. Dvije ženske osobe u dobi od 16 i 22 godine, obje iz Dubrovnika, su uspjele isplivati nakon slijetanja vozila. Vozilom hitne pomoći su prevezene u dubrovačku bolnicu gdje su im konstatirane lakše tjelesne ozljede, a nakon pružene liječničke pomoći su puštene. Potraga za vozilom i dvije muške osobe je prekinuta noćas oko 3.15 sati, a nastavljena je jutros u 7 sati.

Jutros, oko 8 sati, na dubini od oko 12 metara, ronioci Interventne jedinice policije su pronašli vozilo s dvije mrtve muške osobe koje su izvadili iz auta i izvukli na obalu. Očevid je u tijeku – priopćeno je iz PU Dubrovačko-neretvanske.

Neslužbeno doznajemo kako je jedan od poginulih mladića uspio nogom slomiti prozor automobila, nakon čega su dvije djevojke uspjele isplivati na površinu. Nažalost, dvojica mladića nisu se uspjeli spasiti.