SPECIJALNA EMISIJA U NEDJELJU

Australska TV otkrila ubojicu Britt Lapthorne?

03.02.2009 u 14:39

Bionic
Reading

Australska televizijska postaja Channel 7 iz Melbournea u nedjelju, 8.veljače, prikazat će specijalnu emisiju u kojoj najavljuje razotkrivanje identiteta prvoosumnjičenog za ubojstvo dvadesetjednogodišnje Britt Lapthorne

'U nedjelju u 18.30 prvi put će se vidjeti lice prvoosumnjičenog', reklamira australska TV 'dosad neviđeni' video uradak o okolnostima smrti nesretne studentice', piše Jutarnji list.

Spominje se Brittin razgovor s 'visokim Hrvatom' u noći njezina nestanka u rujnu 2008. nakon provoda u noćnom klubu Fuego. U emisiji se pojavljuju i Brittini roditelji.

Jedan od najpoznatijih australskih televizijskih voditelja Mike Munro poziva gledatelje da u nedjelju predvečer ostanu kraj TV ekrana i pogledaju što su reporteri Channela 7 snimili potkraj 2008. kad su posjetili Dubrovnik kako bi rekonstruirali posljednje dane života svoje sunarodnjakinje.

U Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj upoznati su s emisijom, no ne znaju ništa o spominjanju mogućeg ubojice. Tvrde kako bi javnost već bila obaviještena da je došlo do novih spoznaja u slučaju Britt Lapthorne.