AKO STE LJUBITELJ CRVENE I CRNE

ASUSova nova Republic of Gamers kolekcija san je svakog gamera

09.06.2014 u 13:53

Bionic
Reading

Bacite pogled na novu ASUS-ovu kolekciju namjenjenu isključivo gamerima (i svima koji se takvima osjećaju)

ASUS Republic of Gamers (ROG) prošlog je tjedna na sajmu Computex 2014 predstavio novu liniju opreme za gaming. Prenosivi proizvodi za gaming imaju G20 desktop, redefinirani GR8 koji osigurava moć PC gejminga u formi konzole, tanak i nabrijani GX500 gaming notebook, Gladius gaming i GK2000 tipkovnicu koja sadrži mehaničke prekidače.

 

ROG je predstavio Maximus VII Formula, Z97 ATX matičnu ploču za gaming, Maximus VII Impact mini-ITX kućište, Crossblade Ranger, prvu ROG AMD FM2 + gaming matičnu ploču, i ograničeno izdanje Ares III, najbrže grafičke kartice na svijetu koju pokreću dva Radeon ™ Hawaii XT GPU-a, a prilagođen rashladni dizajn baziran je na vodenim blokovima.

 

ROG G20 gaming desktop

ROG G20 je gaming desktop malih dimenzija koji je već dobio Best Choice of the Year nagradu i Best Choice Golden nagradu na Computexu. G20 posjeduje kompaktno 12.5 kućište koje sadrži Intel Core™ i7 procesor i NVIDIA® GeForce® GTX™ 780 grafičku karticu.

 

 

 

 

ROG GX500 notebook


GX500 je novi ultra tanak i moderan ROG notebook. Samo 19mm tanak, najtanji u klasi gaming notebookova od 15.6-inča, i 2.2kg težak, GX500 sadrži specifikacije koje su daleko iznad njegove veličine s najnovijim Intel Core i7 procesorom i NVIDIA GeForce GTX 860m grafikom. Može se pohvaliti i 4K/UHD (ultra-high-definition) 3840 x 2.160 prikazom s ekskluzivnom VisualMaster tehnologijom koja osigurava vrlo širok spektar boja od 100% NTSC. GX500 je opremljen i inteligentnim sustavom hlađenja s dva ventilatora.

 

 

 

ROG Gladius miš

ROG Gladius je miš dizajniran za FPS gamere, ispunjavajući standarde poput napredne ergonomije i preciznog, brzog i fleksibilnog prilagođavanja.

 

 



ROG GK2000 tipkovnica

Nova ROG GK2000 tipkovnica ima mehaničke Cherry MX Red prekidače koji omogućavaju visoku taktilnost i odličan odaziv. GK2000 izgleda kao velika kontrolna ploča s metalnim detaljima i crvenim ROG pozadinskim osvjetljenjem. 

 

 

 

 

Što se cijene spomenutih noviteta tiče, uvjereni smo kako će zbog gamerskog imidža neće baš spadati u budget kategoriju. Međutim, znajući ASUS, sigurni smo kako ROG imena stoji i kvaliteta. Za više informacija o cijenama kontaktirajte najbližeg ASUS zastupnika.