'PITAJTE ME O ORDENU'

Antun Vrdoljak 'pukao' na Edija Škovrlja

14.08.2012 u 12:55

Bionic
Reading

Počasni član Međunarodnog olimpijskog odbora Antun Vrdoljak u sinoćnjem Dnevniku 3 HTV-a izgubio je živce nakon niza pitanja urednika i voditelja Edija Škovrlja o temama koje Vrdoljaku nisu najbolje sjele

Nakon priloga o dočeku hrvatskih olimpijaca Vrdoljak je prokomentirao rekordan broj osvojenih medalja. Iz kolosijeka ga je uskoro izbacio Škovrlj moleći ga da prokomentira napise u Novom listu o tome da Riječani Vrdoljaku ne mogu oprostiti to što Mediteranske igre nisu stigle u taj grad.

'Ja s provincijalcima ne razgovaram. To je apsolutna laž!', ustvrdio je Vrdoljak i priznao da ga je to pitanje malo uzbudilo. Pojasnio je da Rijeka nije dobila domaćinstvo jer nije bila spremna za takav pothvat, a i protukandidat, Tunis, 12 se godina prijavljivao i pripremao za to. 'Mi smo htjeli odmah, e pa tako ne ide', dodao je.


Škovrlj potom skreće temu na vaterpolskog izbornika Ratka Rudića kojem je Vrdoljak ranije zamjerao to što nije nakon osamostaljenja došao raditi u Hrvatsku. 'Sada je napravio čudo, ja sam mu čestitao i nikada nisam o njemu rekao nijednu ružnu riječ', rekao je Vrdoljak.

Osim pitanja koja mu nisu sjela, Vrdoljaka je najviše razljutila činjenica da je voditelj želio okončati razgovor s njim bez posebnog osvrta na tek dobiveni orden Međunarodnog olimpijskog odbora.

'Ja sam mislio da ćete barem jednom riječju spomenuti da sam dobio orden Međunarodnog olimpijskog odbora', kazao je gost u studiju te se brže-bolje ustao, skinuo mikrofon i izjurio iz kadra.

Video možete pogledati OVDJE