ISKORISTITE PRILIKU

AIESEC prima nove članove!

02.10.2009 u 16:56

Bionic
Reading

Lokalni odbori AIESEC-a Hrvatske u Osijeku, Rijeci, Splitu, Varaždinu i Zagrebu provode regrutaciju, odnosno primanje zainteresiranih studenata u organizaciju. Regrutacija je već započela u Varaždinu, Zagrebu i Rijeci, dok će u Splitu početi 5. listopada te u Osijeku 19. listopada

U navedenim gradovima će se održavati prezentacije te će biti postavljeni info štandovi u aulama fakulteta za sve one koji žele saznati nešto više. Također, održavat će se i informativni sastanci na kojima će se svi moći pobliže upoznati s članovima AIESEC-a, potpredsjednicima, predsjednicima, bivšim praktikantima te alumnijima.

Također, tada će moći nesmetano postavljati pitanja te saznati okvirne informacije o samoj udruzi i daljnje korake u priključivanju radu udruge. Sam proces regrutacije završava Local Training Seminarom gdje se detaljno objašnjavaju sve prilike koje AIESEC nudi, vizija, misija, strategije, ciljevi te se održavaju edukacije o vještinama kao što su efektivna komunikacija, liderske i motivacijske vještine, time-management i slično.

Što je AIESEC?

AIESEC je najveća svjetska studentska organizacija koja mladim ljudima pomaže otkriti i razviti njihov potencijal kako bi imali pozitivan utjecaj na društvo. AIESEC prepoznaje važnost razvoja međukulturnog razumijevanja kao osnove stvaranja odgovornih lidera budućeg poslovnog svijeta te pruža dodatne mogućnosti učenja kroz različite aktivnosti koje podržavaju proces međunarodne razmjene. Vjerujući da je najbolji način za razvoj pojedinca u budućeg lidera taj da mu se omogući da sam iskusi izazove koje donose različite kulture, društva i različiti načini vođenja poslova, AIESEC svake godine pruža tisućama studenata u svijetu (oko 38.000) izazovnu mogućnost života i rada u jednoj od preko 107 zemalja svijeta. Mnogi vjeruju, a i današnji poduzetnici i ekonomisti potvrđuju, da bez međunarodne razmjene studenata nema kvalitetnog obrazovanja.

Vođenje tima, međunarodna stručna praksa, rad na projektima koji povezuju gospodarstveni sektor, rad na pitanjima od socijalne važnosti, internacionalne konferencije, upoznavanje novih ljudi i kultura, stvaranje mreže kontakata - sve su to mogućnosti koje nudi AIESEC. Na vama je da ih iskoristite.

Kontakt informacije:

Sve dodatne informacije možete saznati u uredima ili na web stranicama lokalnih odbora u Vašoj blizini te možete postaviti pitanja na mail adrese:
•AIESEC Osijek – aiesec.osijek@gmail.com
•AIESEC Rijeka – ema.pincan@gmail.com
•AIESEC Split – aiesec.split.regrutacija@gmail.com
•AIESEC Varaždin – benkovic.marko@gmail.com
•AIESEC Zagreb – aiesec.zagreb@gmail.com