burna noć

U Kaštelima gorio Mercedes, u Trogiru kafić

22.11.2019 u 06:52

Bionic
Reading

U razmaku od dva sata u četvrtak navečer u Kaštelima i u Trogiru djelomično je izgorio mercedes A klase, te vanjski šank, hladnjak i krovne grede kafića, doznaje se u policiji

Vatrogasci su dojavu o požaru dobili nešto poslije 21 sat kada im je javljeno da u Kaštel Starom gori prednji dio osobnog automobila marke mercedes A klase. Na intervenciji gašenja požara je sudjelovao DVD Kaštela s dva vozila i pet vatrogasaca. Požar je ugašen pola sata kasnije.

Iste noći oko 23 sata trogirski su vatrogasci dobili dojavu o požaru u caffe baru Padre na rivi. Riječ je bila o požaru na vanjskom šanku, a vatra je zahvatila i šank, hladnjak te krovne grede.

Na intervenciji je sudjelovala Javna vatrogasna postrojba (JVP) Trogir s jednim vozilom i tri vatrogasca. Na terenu su bili i djelatnici HEP-a, te policije. Požar je lokaliziran u 23.20 sati, a proglašen ugašenim desetak minuta kasnije.

Policija je na oba mjesta obavila očevid nakon kojeg bi se trebalo znati što je izazvalo požare na automobilu i na šanku.